Нападнали го докато седи на пейка в парк Мъж беше

...
 Нападнали го докато седи на пейка в парк Мъж беше
Коментари Харесай

Роми пребиха зверски мъж пред детето му

 Нападнали го до момента в който седи на скамейка в парк

Мъж беше свиреп пребит пред детето си в парка в Ботевград. Инцидентът се случва към 17 ч., когато мнозина са седнали по пейките, а в близост играят деца. Пред бТВ той описа по какъв начин е бил изненадващо атакуван от непознати роми, които го ритали свиреп по главата. 

Той споделя, че до момента в който е седял на хладина под дърветата, внезапно почнали да го бият. 

„ Излязохме в парка, с цел да покараме колелета с моя наследник. Той видя други деца и отиде да си играе с тях. Аз седнах на пейката, с цел да го изчакам. И както си седях към мен се приближиха две лица от ромски генезис и ме нападнаха – започнаха да ме ритат в главата “, изясни потърпевшият Деян Йорданов.

Той пада на земята и губи схващане. В това време с изключение на синът му е имало към 15 деца, които са станали очевидци на насилието. Имало е възрастни хора, които са се уплашили. На потърпевшия мъж са помогнали две майки, които са се разкрещели.

Оказва се, че случката има предистория. „ На 13 август вечерта бяхме в парка със фамилията. Детето отиде да кара тротинетка, а аз се разходих. Минавайки около рампите, където той караше тротинетка, виждам по какъв начин друго дете – на забележима възраст към 8-10 години, бие с юмруци моя наследник “, описа и брачната половинка на потърпевшия мъж.

Тя се развикала. Съпругът ѝ също пристигнал и разтървал децата. Побойникът бил в парка с две дами и един мъж. След къса препирня всички се разотишли, само че в този момент фамилията счита, че това е станало причина за неоправданата и изненадваща експанзия ден по-късно.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР